MYyummy sikerek a 2021-es az Mentes-M díjkiosztón

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy mind a két benevezett MYyummy mentes desszert termék Mentes-M díjban részesült.

Cégünk hatalmas sikereket ért el az idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Mentes-M versenyen. Mind a kettő nevezett mentes desszert termékünk díjazásban részesült.

A Store Insider, illetve kiadója a PPH Media által megrendezett esemény idén negyedjére adott lehetőséget a lelkes mentes food és non food termékek forgalmazóinak, hogy megmérettessék magukat. 19 főkategóriában lehetett nevezni, amelyből mi kettőt választottunk, ahol úgy éreztük, hogy jó eséllyel pályázhatunk. Gondoltuk miért ne?!

Így hát eljött az első nagy kihívás ideje Muffin– és Piskóta Mix mentes desszert termékeink számára. Igazi „premier előtti vetítés” ez, hogy lássuk a szakavatott zsűri vajon mit gondol termékeink vizsgálata során.

Következzék néhány szó magáról a versenyről. 137 finalista pályázat került a döntőbe, melyek közül minden nevezőnek igazolni kellett mentességét. Ha ez megtörtént, akkor kerülhetett a zsűri elé a késztermék. A tesztelésnek a szakmai körökben jól ismert Bálint Analitika Kft. adott otthont. Első körben az elkészített termékek, a mi esetünkben tehát a termékeken szereplő leírások alapján megsütött muffin és piskóta érzékszervi bírálata következett.

Azonban nem hagyományos termékkóstolást képzeljünk el, hanem a márkák népszerűségét kizáró ellenőrzött vaktesztet, ahol a szakmailag képzett zsűri az előre meghatározott szempontok alapján értékeli a döntőbe jutott pályaműveket. Még ezzel sem volt vége a termékek értékelésének, ugyanis a bírálat második fordulójában górcső alá vették a termékek dizájnját, illetve a csomagolás tartalmát is. Ahol természetesen maga az összetétel is pontozásra került.

Mindezt tudva, azért joggal lettünk izgatottak, várva az eredményre. De ami ezután jött, arra igazán nem számítottunk. Nevezetesen, hogy mind a két benevezett termékünk elhoz egy díjat.

Első győztesünk: a mennyei piskóta mix. Igazi cukormentes desszert finomság. Kamrába vele!

Hogy miért volt helye a díjazottak között? Többek közt cukormentes, de ez csak az első tulajdonsága, amivel kiérdemelte díját. Magas fehérjetartalmú és ha vannak napjaid, amikor kerülöd az állati eredetű élelmiszereket, esetleg teljes mértékben vegán vagy, akkor is van helye az étrendedben.

Ráadásul tortaalapod, vagy piskótatekercsed tojás nélkül elkészíthető vele. És ha ez még nem lenne elég a szóját is mellőztük gyártása során. Hittünk benne és ő elhozta a várva várt díjat.

Mentes-M kamra kategórián belül a Sütemény keverék alkategória győztese: a MYyummy Vegán, cukormentes piskóta Mix

Második termékünk minket is elkápráztat nap mint nap. Most már diéta díjas a cukor- és bűntudatmentes, duplacsokis muffinmix.

Nagy megtiszteltetés, hogy a második nevezett termékünk is díjazásban részesült. Akárhányszor csak megkóstoljuk, mi is odáig vagyunk érte. Ez a díj a bizonyíték, hogy ebben a zsűri is egyetért. Készíthető belőle muffin mellett akár brownie is, de felhasználásának csak a képzeleted szabhat határt. Ha szereted a csokit (mi nem ismerünk olyan embert, akire ez ne lenne maradéktalanul igaz), akkor meg kell kóstolnod.

Végre egy olyan cukormentes muffin, amit a család azon tagjai is szívesen fogyasztanak majd, akik nem diétáznak. Mert mindenki tetszését el fogja nyerni. Csökkentett energiatartalmához képest szuper-csokis ízével méltó desszertkülönlegesség lehet a családi repertoárban, amit bármikor elővehetsz, ha nincs ötleted. Magas fehérje- és rosttartalmával helye lehet az egészséges és változatos, akár vegán táplálkozásban.

Az biztos, hogy az ízében Te sem fogsz csalódni.

A Mentes-M Diéta kategóriának győztese: a MYyummy Cukormentes, duplacsokis muffin mix terméke

Alig várjuk, hogy végre Ti is kipróbálhassátok díjnyertes finomságokat és nagyon reméljük, hogy a jövőben is hasonló sikereket érhetünk el együtt Veletek, mind a konyhákban, mind pedig számos hasonló megmérettetésen!


Bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén, fordulj hozzánk bizalommal! Igyekszünk mihamarabb válaszolni. Elérhetőségeinket ITT találod.

Ha tetszett a cikk, nézz körül blogunkban, ismerkedj meg termékeinkkel amelyek passzolhatnak a személyes céljaidnak, és ha szeretnél értesülni exkluzív, friss tartalmainkról, kérj e-mailben értesítést!

Szeretnél elsőként értesülni friss bejegyzéseinkről? Itt feliratkozhatsz: