MYyummy a Mentes-M Életmód magazinban

Nagy örömünkre szolgál, hogy Mentes-M díj sikereink mellett termékeink feltűnhettek a Mentes-M életmód magazin hasábjain. Olvastad már?

Biztosan Te is találkoztál a 2021 decemberében a PPH Média gondozásában megjelent Mentes-M életmód magazinnal. Ha megfordulsz sportcentrumokban, fitness termekben, bioboltokban, egészségcentrumokban, akkor nagy eséllyel szembe jött veled. És lehetséges, hogy fel sem tűnt elsőre, de mi is ott voltunk.

MYyummy a Mentes-M magazinban. Édes élvezet bűntudat nélkül. A MYyummy két cukormentes desszert különlegessége: a Mentes-M diéta díjas Vegán, cukormentes Duplacsokis Muffinmix és a Mentes-M kamra díjas Vegán, cukormentes Piskóta Mix.
Egy kis mókázás minden napba belefér. Ha valaha is azt mondták Neked, hogy ne játssz az étellel, akkor most itt az ideje ezt újragondolni. Innovatív édességeinkkel pillanatok alatt összeüthetsz egy finom és bűntudatmentes nassolnivalót.

Hatalmas segítség a diétában: TOP 10 étrend

A magazin célja elsősorban az volt, hogy segítse olvasóit rátalálni az egészséges életmód rögös útjára. Ezért választottak 10 népszerű diétát, amelyből bátran szemezgethet bárki, hogy melyik áll közelebb a szívéhez. És hogy még közelebbről megismerhessük a számunkra szimpatikus étrendeket, adtak nekünk két-két receptötletet is.

Így hát nekünk, olvasóknak nem maradt más feladatunk hátra, mint hogy válasszunk egy diétát, ami a jelenlegi életmódunkhoz legközelebb állhat, így talán nem lesz nehéz hosszútávon kitartani mellette. Akár azt is megtehetjük, hogy próbára tesszük az adott diétát és annak receptjeit és így hozzuk meg döntésünket. Elvégre a puding próbája az evés…

A Mentes-M Kamra díjas MYyummy Vegán, cukormentes piskóta mix a Mentes-M magazinban.
MYyummy Vegán piskóta a Mentes-M életmód magazinban

További ízelítő a tartalomból

A kiválasztott diéták között többek közt szerepelt: a vegán-, mediterrán-, vércsoport-, paleo- és szétválasztódiéta, illetve a szakaszos böjt is. A receptek között pedig találhatunk leveseket, tésztaételeket, főzelékeket, de még mesterien elkészített szárnyas húsokat is. Ha nem is keresünk új életmódot magunknak, akkor is érdemes körülnézni a jobbnál jobb ötletek között.

Nem maradhattak ki az orvosilag indokolt, mint a glutén, laktózmentes étrendek sem. Így a legtöbb recept ezen kívánalmaknak is megfelel. Emellett a magazin hasábjain dietetikus szakértő segít a gyermekek egészséges életre nevelésében is.

A Mentes-M diéta díjas MYyummy Duplacsokis Muffin Mix a Mentes-M magazinban.
Mentes-M életmód magazin hasábjain debütált termékünk.

Hazai „mentesvilág” képviselői egy mellékletben

A magazin mellékletében felsorolják a 2021-es Mentes-M díj győzteseit. Röviden az volt a verseny, ahol 137 finalista mentes termék közül, 19 fő kategóriában hirdettek győztest: a mentesség ténye, az érzékszervi és beltartalmi minőség, valamint a termékcsomagolás és dizájn alapján. Erről már korábban mi is beszámoltunk cikkünkben.

„Cégünk hatalmas sikereket ért el az idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Mentes-M versenyen. Mind a kettő nevezett termékünk díjazásban részesült.”

Ha esetleg kíváncsi lettél a magazin cikkeire, akkor teljes terjedelmében megtekinthető a storeinsider.hu weboldalon.

Mentes-M életmód magazin 2021-es számának címlapja. Link, amivel az olvasó megtekintheti a storeinsider.hu weboldalon a digitális Mentes-M Életmód magazint.
Mentes-M életmód magazin 2021 decemberi száma, benne cukormentes desszertkülönlegességeinkkel

Bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén, fordulj hozzánk bizalommal! Igyekszünk mihamarabb válaszolni. Elérhetőségeinket ITT találod.

Ha tetszett a cikk, nézz körül blogunkban, ismerkedj meg termékeinkkel, receptötleteinkkel amelyek passzolhatnak a személyes céljaidnak, és ha szeretnél értesülni exkluzív, friss tartalmainkról, kérj e-mailben értesítést!

Szeretnél elsőként értesülni friss bejegyzéseinkről? Itt feliratkozhatsz: