Rólunk

Érd el velünk céljaidat!

A márkát, hosszas szervezés után 2021-ben hívta életre szakemberek egy lelkes csapata. Azért, hogy Neked a legjobbat kínálhassuk. Igyekszünk elhatárolódni a kor önjelölt megmondó embereitől, akik a legcsekélyebb felelősségérzet nélkül állítanak vélt és valós dolgok egyvelegéből, téves következtetéseket.

Felgyorsult életritmusunkhoz igazodva új XXI. századi ételekre van szükség. Ez nem azt jelenti, hogy mindenféle vegyiüzemekből kiköhögött mérgekkel teletömött műkajára van szükséged. Sokkal inkább azt, hogy az életvitelednek és céljaidnak leginkább megfelelő rost-fehérje-szénhidrát-zsírarányú ételeket érdemes fogyasztanod. Melyeket olykor még vitaminokkal, ásványi anyagokkal vagy nyomelemekkel is dúsítunk, hogy segítsük a szervezetedet céljaid eléréseben.

Nem azért fejlesztjük Neked termékeinket, hogy üzletet csináljunk – sokkal inkább azért szeretnénk üzletet építeni, hogy Neked a legjobb termékeket készíthessük!

Tudtad, hogy a MYyummy mögött, kollégáink és a velünk dolgozó cégek tapasztalatát összeadva több száz évnyi tudás gyűlt össze?

Tudtad, hogy a MYyummy nevet érted választottuk? Az volt a célunk, hogy tudd, finomat szeretnénk készíteni Neked!

Tudtad, hogy a MYyummy termékein nemzetközileg ismert és elismert szakemberek is dolgoztak és dolgoznak most is?

Tudtad, hogy a szervezeted az energiája nagyjából 40%-át emésztésre használja? A MYyummy abban szeretne Neked segíteni, hogy ezt a céljaidhoz tudd igazítani.

Tudtad, hogy a túlzottan finomított élelmiszerekben lényegesen kevesebb az élelmi rost a szükségleteidhez képest? A MYyummy rosttal dúsítja a termékei nagyrészét így egyensúlyba kerülhet a szervezeted.

Tudtad, hogy a szervezetednek eltérő étrendre van szüksége, ha sokat mozogsz, ha keveset, ha inkább irodai munkát végzel vagy épp ellenkezőleg, állva dolgozol? A MYyummy igyekszik, hogy az életmódodhoz leginkább illeszkedő étrendet tudd összeállítani és elérhesd a céljaidat.

Tudtad, hogy a MYyummy márka olyannyira a tudományon és kutatáson alapul, hogy az alapkoncepció megszületése és az első termék piacra kerülése között évek teltek el?

Tudtad, hogy a szervezeted 60 nap alatt képes teljesen új szokásokat felvenni és azokat fixálni? Ez azt jelenit, hogy alig két hónap alatt átalakíthatod a táplálkozásodat és ezzel együtt az életed, ha szeretnéd. A MYyummy mindig ott lesz, hogy segítsen a céljaidban.

Tudtad, hogy a helyesen kialakított életmód akár egy évtizeddel is meghosszabbíthatja az életed, az életminőségről nem is beszélve?