Bejegyzések

Cukormentes csokis brownie frissítő mentás citromhabbal

Hoztunk egy mennyei cukormentes csokis brownie receptet, hogy meleg napokon a legfinomabb módon hűsíthesd le magad.

7 tényező, ami még sikeresebbé teszi a fogyókúrát

Van néhány olyan tényező, melyekkel könnyebben elérhető a sikeres fogyókúra. Cikkünkben igyekszünk felsorolni a legfontosabbakat közülük. Lehet köztük olyan is, amire nem is gondolnál…

Bolognai spagetti recept

Itt egy bolognai spagetti recept, ami magas fehérje- és csökkentett szénhidrát tartalmával könnyedén beleférhet a diétádba. Ráadásul rostforrás is.

Cukormentes csokis brownie

Hoztunk egy könnyen elkészíthető cukormentes csokis brownie receptet videóval. Csokiimádók számára kötelező. Magas fehérje-, és rosttartalmú.

MYyummy hozzáadott cukormentes gyümölcstorta

Íme egy hozzáadott cukormentes gyümölcstorta, amivel elkápráztathatod a családodat. Könnyű és gyors recept, amit bármikor előkaphatsz.

A változatos étrend 7+1 titka

Nem csak a változatos étrend titkait fejtegetjük, de a megvalósításra is adunk néhány gyakorlatias tippet. Tarts velünk, ha eltévedtél az egészséges életmód útvesztőiben.

Francia zöldséges pite

Könnyű francia zöldséges pite receptünknek sok fehérjét és lassú felszívódású szénhidrátot tartalmaz, így méltó helye van a reggelizőasztalon. Videóval.

Cukormentes szilvás linzertorta

Receptünkkel fincsi szilvás linzertorta készíthető egyszerűen és cukor felhasználása nélkül. Igazán alakbarát, mégis mennyei sütemény.

Csokizzunk bátran, de nem ész nélkül…

A csokoládé egészségügyi hatásai pozitívak? A brit The Telegraph cikke szerint igen. Részletezzük, hogy miért.

Szabadtéri uzsonna: fánk és limonádé

A folyadékfogyasztás jelentősége

Avagy a víz érintése A víz egy tökéletes oldószer, közvetítő közeg és könnyen lép reakcióba rengeteg vegyülettel és elemmel. Ez azt jelenti, hogy tökéletes megoldás szállításra. A víz […]